Egy alkalom, amikor senki nem marad le a képről! A családi fotózás lényege, hogy a család együtt állhasson kamera elé, Melyik szülő, nagyszülő ne örülne egy szép képnek a gyermekéről és unokáiról, vagy éppen velük együtt, egy közös nagy családi fotónak, Egy családi fotó szép emlék számotokra és ajándéknak is jó! A profi technika (világítás, hátterek) és a gondos utómunka garantálja a tökéletes végeredményt. Olyan képeket kaptok, melyeket évtizedek múlva is örömmel nézeget a család.

Hol történik a fotózás? Fotózhatunk előre egyeztetett helyen, nálatok otthon, vagy szép idő esetén a szabadban is. Otthoni fotózás esetén a felszerelés összeállításához szükségem lesz kb. 30 percre a fotózás előtt és után. Ha háttér előtt is szeretnétek képeket készíttetni, akkor egy kb. 4m x 4m-es területre, ahol a mini stúdió felállítható. Lehetőség szerint válasszátok ki hozzá a legnagyobb, legvilágosabb helyiséget, szobát. Minden esetre lesz nálam megfelelő felszerelés a tökéletes világításhoz. Szabadban történő fotózásnál célszerű a reggeli vagy a kora esti időpont választása, amikor a fények kedvezőbbek a képek elkészítéséhez.

Milyen ruha a leginkább megfelelő? Válasszatok egymáshoz harmonizáló, vagy épp azonos, lehetőleg egyszerű színeket és kerüljétek a nagy mintákat. Lehet elegáns, alkalmi vagy épp laza stílusú, farmernadrágos öltözet.